UTILITZEM COOKIES PRÒPIES I DE TERCERS PER A MILLORAR ELS NOSTRES SERVEIS I MOSTRAR-LI PUBLICITAT RELACIONADA AMB LES SEVES PREFERÈNCIES MITJANÇANT L’ANÀLISI DELS SEUS HÀBITS DE NAVEGACIÓ. SI CONTINUA NAVEGANT, CONSIDEREM QUE N’ACCEPTA EL SEU ÚS. POT CANVIAR LA CONFIGURACIÓ O OBTENIR MÉS INFORMACIÓ A LA NOSTRA "POLÍTICA DE COOKIES".
Política de cookies +
INICI

Comparte
CERCAR:
Ajuda'ns a créixer!     Tu també
    pots ser part
    del canvi.
Col·labora!

Sobre l'Associació Animalista Libera!

LIBERA! va néixer a Barcelona l'any 2004 amb l'objectiu d'informar tota la societat de l'explotació a la qual són sotmesos els animals perquè, d'aquesta manera, es produeixi una presa de...

+ ampliar

Curiositats

    Comparte

    Sabies que la carn de laboratori acabarà sent la proteïna més saludable i ecològica?

    Els pronòstics apunten que la demanda mundial de carn es duplicarà el 2050. De complir-se aquestes prediccions l'impacte mediambiental de la producció de carn tindria greus conseqüències.

    La creixent demanda de carn o fins i tot la creixent sensibilitat sobre el tracte que reben els animals de consum ha generat la urgència de buscar alternatives més ètiques i sostenibles. En aquest sentit, la carn in vitro es presenta com la gran solució al problema.

    Científics holandesos ja han aconseguit crear hamburgueses a partir de cèl·lules mare musculars capaces de replicar-se a si mateixes nombroses vegades i especialitzar-se.

     

    Els avantatges de la carn conreada serien molts, no només es tractaria d'una carn més ecològica i més eficient pel que fa al repartiment d'aliment sinó que a més seria saludable en ser 100% múscul, sense greix saturat i lliure d'hormones, antibiòtics, mercuri, dioxines o bacteris.

    Un grup de científics de la Universitat de Maastricht va presentar el passat mes d'agost a Londres la primera hamburguesa creada de manera artificial amb el propòsit de demostrar que produir carn en un laboratori ja no és l'argument d'una pel·lícula de ciència ficció sinó una solució real als problemes que genera el consum d'aquest producte.

    « tornar

    Un projecte de l'Associació Animalista Libera! i Tv Animalista

    Desenvolupat per Visionmedia