UTILITZEM COOKIES PRÒPIES I DE TERCERS PER A MILLORAR ELS NOSTRES SERVEIS I MOSTRAR-LI PUBLICITAT RELACIONADA AMB LES SEVES PREFERÈNCIES MITJANÇANT L’ANÀLISI DELS SEUS HÀBITS DE NAVEGACIÓ. SI CONTINUA NAVEGANT, CONSIDEREM QUE N’ACCEPTA EL SEU ÚS. POT CANVIAR LA CONFIGURACIÓ O OBTENIR MÉS INFORMACIÓ A LA NOSTRA "POLÍTICA DE COOKIES".
Política de cookies +
INICI

Comparte
CERCAR:
Ajuda'ns a créixer!     Tu també
    pots ser part
    del canvi.
Col·labora!

Sobre l'Associació Animalista Libera!

LIBERA! va néixer a Barcelona l'any 2004 amb l'objectiu d'informar tota la societat de l'explotació a la qual són sotmesos els animals perquè, d'aquesta manera, es produeixi una presa de...

+ ampliar

Receptes

Comparte

Amanida de quinoes


INGREDIENTS:

• 250 g de quinoa blanca
• 50 g de quinoa vermella
• 50 g de quinoa negre
• 3 parts del seu volum d'aigua per coure
• oli de pipes de carbassa
• alvocat
• maduixes
• 1/2 ceba
• 1 grapat de tramussos
• sal

Per a la vinagreta:

• 1 cullerada de mostassa de Dijon
• 1 part de vinagre
• 2 parts d'oli

Trobareu el vídeo de la recepta a TVAnimalista, dins el programa V de gust, a càrrec de la cuinera Zaida Fernández.



« tornar

Un projecte de l'Associació Animalista Libera! i Tv Animalista

Desenvolupat per Visionmedia