UTILITZEM COOKIES PRÒPIES I DE TERCERS PER A MILLORAR ELS NOSTRES SERVEIS I MOSTRAR-LI PUBLICITAT RELACIONADA AMB LES SEVES PREFERÈNCIES MITJANÇANT L’ANÀLISI DELS SEUS HÀBITS DE NAVEGACIÓ. SI CONTINUA NAVEGANT, CONSIDEREM QUE N’ACCEPTA EL SEU ÚS. POT CANVIAR LA CONFIGURACIÓ O OBTENIR MÉS INFORMACIÓ A LA NOSTRA "POLÍTICA DE COOKIES".
Política de cookies +
INICI

Comparte
CERCAR:
Ajuda'ns a créixer!     Tu també
    pots ser part
    del canvi.
Col·labora!

Sobre l'Associació Animalista Libera!

LIBERA! va néixer a Barcelona l'any 2004 amb l'objectiu d'informar tota la societat de l'explotació a la qual són sotmesos els animals perquè, d'aquesta manera, es produeixi una presa de...

+ ampliar

Receptes

    Comparte

    Mongetes blanques amb salsa de porro i pastanaga

     

    INGREDIENTS:
    (per a 2 persones)

    • 300 g de mongeta blanca cuita
    • 1/2 ceba vermella
    • 1/2 porro
    • 1 pastanaga
    • 1 cullerada d'oli d'oliva
    • 1 got de llet de soja
    • unes gotes de llimona
    • sal i pebre
    • farigola

    PREPARACIÓ:

    1. Escalfeu oli en una paella.
    2. Mentrestant, piqueu la ceba, el porro i ratlleu la pastanaga.
    3. Sofregiu la ceba i el porro i, un cop estiguin transparents, afegiu la pastanaga. Un cop la pastanaga agafi un to groguenc, retireu del foc.
    4. Amb l'ajuda d'una batedora, bateu la barreja, afegiu la llet de soja, les gotes de llimona i salpebreu al gust.
    5. A la mateixa paella, saltegeu les mongetes amb una mica de pebre.
    6. Finalment, emplateu els llegums amb la salsa vegetal per sobre i una mica de farigola aromàtica.

    NOTA:

    • Segons la consistència que desitgeu a la salsa, podeu afegir o reduir la quantitat de llet de soja.

    FONT: Pipa de calabaza



    « tornar

    Un projecte de l'Associació Animalista Libera! i Tv Animalista

    Desenvolupat per Visionmedia