UTILITZEM COOKIES PRÒPIES I DE TERCERS PER A MILLORAR ELS NOSTRES SERVEIS I MOSTRAR-LI PUBLICITAT RELACIONADA AMB LES SEVES PREFERÈNCIES MITJANÇANT L’ANÀLISI DELS SEUS HÀBITS DE NAVEGACIÓ. SI CONTINUA NAVEGANT, CONSIDEREM QUE N’ACCEPTA EL SEU ÚS. POT CANVIAR LA CONFIGURACIÓ O OBTENIR MÉS INFORMACIÓ A LA NOSTRA "POLÍTICA DE COOKIES".
Política de cookies +
INICI

Comparte
CERCAR:
Ajuda'ns a créixer!     Tu també
    pots ser part
    del canvi.
Col·labora!

Sobre l'Associació Animalista Libera!

LIBERA! va néixer a Barcelona l'any 2004 amb l'objectiu d'informar tota la societat de l'explotació a la qual són sotmesos els animals perquè, d'aquesta manera, es produeixi una presa de...

+ ampliar

Receptes

    Comparte

    Moniatos al forn amb anelles de ceba

     

    INGREDIENTS:
    (per a 2 persones)

    • 1 moniato
    • 1 ceba
    • farina de blat (o de blat de moro)
    • pa ratllat
    • aigua
    • sal i pebre

    TEMPS DE PREPARACIÓ:

    • 1:15h

    PREPARACIÓ:

    1. Preescalfeu el forn a 200ºC.
    2. Poseu paper especial per a forn (o paper d’alumini) a la safata del forn, poseu-hi el moniato i deixeu-lo coure al forn 1h.
    3. Mentrestant, peleu i talleu la ceba en forma d'anelles.
    4. Poseu 2-3 dits oli d’oliva a escalfar en una paella petita i profunda o una olla petita.
    5. En un bol, barregeu 2 cullerades de farina de blat (o de blat de moro) amb 4 d’aigua. Bateu fins que no quedin grumolls.
    6. En un altre bol poseu-hi el pa ratllat i salpebreu una mica.
    7. Passeu les anelles de ceba per la barreja de farina i aigua, arrebosseu-les amb el pa ratllat i fregiu-les a la paella amb l’oli ben calent.
    8. Reserveu-les en un plat amb paper absorbent.
    9. Un cop el moniato estigui cuit, traieu-lo del forn, deixeu-lo refredar una mica i talleu-lo a rodanxes o a tires.

    NOTES:

    • Aquesta recepta està inspirada en un plat del restaurant B-12 de Girona, on el serveixen amb una salsa de llima i ametlles. També acompanya bé amb una salsa de tahini amb un toc de llimona, pesto de cacauets o d'anacards.

    • El moniato, com més estona està al forn, més dolç es torna. A partir dels 45 min ja està prou cuit com per menjar-lo, però si el voleu més dolç, deixeu-lo 1h o una 1:15h

    FONT: hiulit's cuisine



    « tornar

    Un projecte de l'Associació Animalista Libera! i Tv Animalista

    Desenvolupat per Visionmedia