UTILITZEM COOKIES PRÒPIES I DE TERCERS PER A MILLORAR ELS NOSTRES SERVEIS I MOSTRAR-LI PUBLICITAT RELACIONADA AMB LES SEVES PREFERÈNCIES MITJANÇANT L’ANÀLISI DELS SEUS HÀBITS DE NAVEGACIÓ. SI CONTINUA NAVEGANT, CONSIDEREM QUE N’ACCEPTA EL SEU ÚS. POT CANVIAR LA CONFIGURACIÓ O OBTENIR MÉS INFORMACIÓ A LA NOSTRA "POLÍTICA DE COOKIES".
Política de cookies +
INICI

Comparte
CERCAR:
Ajuda'ns a créixer!     Tu també
    pots ser part
    del canvi.
Col·labora!

Sobre l'Associació Animalista Libera!

LIBERA! va néixer a Barcelona l'any 2004 amb l'objectiu d'informar tota la societat de l'explotació a la qual són sotmesos els animals perquè, d'aquesta manera, es produeixi una presa de...

+ ampliar

Receptes

Podeu escriure’ns a veganisme@liberaong.org per fer-nos arribar les vostres millors receptes veganes juntament amb una fotografia. Gràcies per la vostra col·laboració.

Filtrar por:
  • receta-57.jpg

    Espaguetis amb beixamel vegana d’espinacs

    Ingredients:(per a 2 persones) •    250g d’espaguetis•    500g d’espinacs•    1 ceba•    1 got de llet de soia•    3 cullerades de margarina•    3...

    + ampliar
  • receta-56.jpg

    Entrepà d’alvocat i tomàquet

    Ingredients:(per a 2 persones)•    1 alvocat•    1 tomàquet•    tàperes (opcional)•    llavors sèsam torrat (opcional)•    oli d’oliva•    sal i...

    + ampliar
  • receta-55.jpg

    Crema de carbassa

    Ingredients:(per a 3-4 persones) •    1 carbassa•    2 patates•    1 ceba•    1/2 got de llet de soia•    margarina Temps de...

    + ampliar
  • receta-54.jpg

    Albergínies farcides

    S’hi poden posar tots els ingredients que es vulgui  – ceba, carbassó, bolets, espinacs, etc. – tot ben acompanyat amb una bona salsa de tomàquet natural.Ingredients:(per a 2...

    + ampliar

Un projecte de l'Associació Animalista Libera! i Tv Animalista

Desenvolupat per Visionmedia