UTILITZEM COOKIES PRÒPIES I DE TERCERS PER A MILLORAR ELS NOSTRES SERVEIS I MOSTRAR-LI PUBLICITAT RELACIONADA AMB LES SEVES PREFERÈNCIES MITJANÇANT L’ANÀLISI DELS SEUS HÀBITS DE NAVEGACIÓ. SI CONTINUA NAVEGANT, CONSIDEREM QUE N’ACCEPTA EL SEU ÚS. POT CANVIAR LA CONFIGURACIÓ O OBTENIR MÉS INFORMACIÓ A LA NOSTRA "POLÍTICA DE COOKIES".
Política de cookies +
INICI

Comparte
CERCAR:
Ajuda'ns a créixer!     Tu també
    pots ser part
    del canvi.
Col·labora!

Sobre l'Associació Animalista Libera!

LIBERA! va néixer a Barcelona l'any 2004 amb l'objectiu d'informar tota la societat de l'explotació a la qual són sotmesos els animals perquè, d'aquesta manera, es produeixi una presa de...

+ ampliar

Receptes

Podeu escriure’ns a veganisme@liberaong.org per fer-nos arribar les vostres millors receptes veganes juntament amb una fotografia. Gràcies per la vostra col·laboració.

Filtrar por:
  • receta-173.jpg

    Rodó de seitan farcit

    INGREDIENTS:(per a 2/3 persones)• 100 g de mongetes vermelles• 100 g caldo• 35 g de salsa de tamari• 35 g d’oli• 35 g de puré de castanyes o...

    + ampliar
  • receta-172.jpg

    Compota de carbassa i cereals al toc de canyella

      El Rincón del Tenzo ens proposa unes postres macrobiòtiques, equilibrades i riques sense necessitat d'utilitzar productes d'origen animal ni sucre. INGREDIENTS:(Per a 4...

    + ampliar
  • receta-171.jpg

    Cassoleta de tempeh

    El tempeh és una de les proteïnes vegetals procedents de la soja, com el tofu. A diferència d’aquest, el tempeh està fet a partir de la fermentació de la soja, i és per això que té...

    + ampliar
  • receta-170.jpg

    Mousse crudivegana d’alvocat i cacau

      INGREDIENTS:(per a 4 persones)• 2 alvocats• 80-100 g de cacau en pols• 100 ml de xarop d’atzavara (“agave” en castellà)TEMPS...

    + ampliar
  • receta-169.jpg

    Estofat de llenties vermelles, xiitake i alfàbrega fresca

      En aquesta recepta les llenties s'acompanyen de la frescor de les fulles d'alfàbrega i la textura i sabor tan especial dels bolets xiitake.Acompanyat d'una bona dosi d'arròs integral basmati...

    + ampliar
  • receta-168.jpg

    Hamburgueses Zacroyal de luxe

      INGREDIENTS:• 200 g de ceps deshidratats• 200 g aproximats de farina de galeta (pa ratllat)• 1 pot de mongeta vermella• 1 grapat de tomàquets secs

    + ampliar

Un projecte de l'Associació Animalista Libera! i Tv Animalista

Desenvolupat per Visionmedia