LIBERA! va néixer a Barcelona l'any 2004 amb l'objectiu d'informar tota la societat de l'explotació a la qual són sotmesos els animals perquè, d'aquesta manera, es produeixi una presa de...
+ ampliarPodeu escriure’ns a veganisme@liberaong.org per fer-nos arribar les vostres millors receptes veganes juntament amb una fotografia. Gràcies per la vostra col·laboració.
La clau està en l’arròs negre per al color i les algues per a donar-li el toc de mar.L’arròs negre és una varietat d’arròs provinent de la Xina. Segons la tradició xinesa, aquest arròs era únicament cultivat per a ser...
+ ampliarIngredients:(per a 8-10 persones)• 5 pomes • 200 g farina • 100 g margarina • 100 g sucre • 1 cullerada de suc llimona • 1 culleradeta de canyella
+ ampliarAquí us deixo un saborós plat senzill d'elaborar, molt equilibrat i complet. Com a la major part de les meves receptes, és un plat presidit pel cereal, en aquest cas el mill, un gran desconegut per a molts que espero deixi de ser-ho a...
+ ampliarIngredients:(per a 4-6 persones)• 150 g de tomàquets secs • 80 g d’ametlles crues o torrades • 1-2 alls Temps de preparació:• 20 min
+ ampliarIngredients:Per a les mandonguilles:• 1 paquet de tofu ferm• 1 ceba tendra• 1 gra d'all• 2 porros• 1/2 culleradeta de sal• 6 cullerades de pa ratllat• 1...
+ ampliarAquestes rosques, a més de molt bones i fàcils de fer, com no porten ni llet ni ous es conserven bé durant uns dos mesos.Ingredients:• Farina (una mica menys d'1 kg)• 1 got de licor d'anís•...
+ ampliarUn projecte de l'Associació Animalista Libera! i Tv Animalista
Desenvolupat per Visionmedia