UTILITZEM COOKIES PRÒPIES I DE TERCERS PER A MILLORAR ELS NOSTRES SERVEIS I MOSTRAR-LI PUBLICITAT RELACIONADA AMB LES SEVES PREFERÈNCIES MITJANÇANT L’ANÀLISI DELS SEUS HÀBITS DE NAVEGACIÓ. SI CONTINUA NAVEGANT, CONSIDEREM QUE N’ACCEPTA EL SEU ÚS. POT CANVIAR LA CONFIGURACIÓ O OBTENIR MÉS INFORMACIÓ A LA NOSTRA "POLÍTICA DE COOKIES".
Política de cookies +
INICI

Comparte
CERCAR:
Ajuda'ns a créixer!     Tu també
    pots ser part
    del canvi.
Col·labora!

Sobre l'Associació Animalista Libera!

LIBERA! va néixer a Barcelona l'any 2004 amb l'objectiu d'informar tota la societat de l'explotació a la qual són sotmesos els animals perquè, d'aquesta manera, es produeixi una presa de...

+ ampliar

Receptes

Podeu escriure’ns a veganisme@liberaong.org per fer-nos arribar les vostres millors receptes veganes juntament amb una fotografia. Gràcies per la vostra col·laboració.

Filtrar por:
  • receta-149.jpg

    Carxofes i mongetes amb salsa romesco

    Ingredients:(per a 2 persones)• 4 carxofes • 400 g de mongetes blanques • 1 cullerada de salsa romesco (o al...

    + ampliar
  • receta-148.jpg

    Pastís de bulgur d'espelta, espinacs i llenties

    Aquí us deixo una recepta senzilla, amb la qual obtindreu un plat molt equilibrat, que combina de manera magistral el cereal integral, la verdura i els llegums. És a dir, una combinació que ens aportarà tots els nutrients i aminoàcids més...

    + ampliar
  • receta-147.jpg

    Rawnie (brownie crudivegà)

    Ingredients:(per a 6-8 persones)• 300 g d’ametlles• 150 g de nous• 150 g d’anacards• 300 g de dàtils sense pinyol• 50 g de garrofa en pols (o cacau en pols)• 1/2...

    + ampliar
  • receta-146.jpg

    Allioli d'alvocat

    Versàtil i saborosa, aquesta salsa allioli d'alvocat serà la debilitat tant de fideuàs com de torrades per untar.Ingredients:• 1 gra d'all• 2 alvocats• Un grapat de fruits secs (ametlles,...

    + ampliar
  • receta-145.jpg

    Mongetes amb seitan

    Aquest plat és molt nutritiu i alhora molt fàcil de fer. Una bona opció per als dies que no tenim gaire temps per cuinar.   Ingredients:(per a 2 persones)• Pot de mongetes blanques de 400 g (pes...

    + ampliar
  • receta-144.jpg

    Salsa romesco

    La salsa romesco o salvitxada és una salsa típica del Camp de Tarragona.Hi ha moltes variacions, depèn dels gustos de cadascú. Hi ha qui li posa avellanes, all cru, més o menys oli…

    + ampliar

Un projecte de l'Associació Animalista Libera! i Tv Animalista

Desenvolupat per Visionmedia